Petr Hulec, CEO: De ce port "BUSHMAN"?

Petr Hulec, CEO: De ce port "BUSHMAN"?

  • - Filip Matějka
Petr Hulec, CEO: De ce port "BUSHMAN"?

Atunci când Peter a preluat cârma imaginară a șalupei BUSHMAN, nu s-a aflat într-o poziție ușoară. S-a aflat în ape relativ calme și știa că trebuie să le agite puțin. La scurt timp după aceea, valul a venit - dar mult mai viguros și mai nemilos decât se aștepta oricine dintre noi. Covid-19 și-a pus amprenta și asupra noastră, dar am reușit să nu pierdem direcția și chiar să ne luăm un al doilea suflu. Un mare merit pentru acest lucru îi revine lui Peter; timonierul nostru prudent...

Ce apreciați cel mai mult la brandul BUSHMAN?

În primul rând, faptul că nu se joacă in tot ceea ce face. Este autentic si bazat pe valori reale.

Cu ce vă ocupați înainte de a vă alătura companiei Bushman?

Am făcut o mulțime de lucruri - de la profesor de engleză și educație fizică, la responsabil de logistică, la organizator de congrese internaționale și la conducerea unei misiuni umanitare în Cecenia. Fiecare dintre aceste tipuri diferite de muncă mi-a oferit câte ceva, mi-a deschis orizonturile și m-a împins de fiecare data puțin mai departe.

Când vă simțiți cel mai mult ca un "bushman"?
Practic, în fiecare zi, pentru că mă identific realmente cu brandul. Dar cel mai mult m-am simțit ca un adevărat "bushman" anul acesta, în timpul unei vacanțe, în expediție cu soția și cele două fiice ale mele. Am mers într-un safari în Tanzania. O aventură uriașă!

Dacă ar trebui să alegeți un singur loc din lume, care ar fi acela?

Am călătorit în jurul lumii timp de 50 de ani, așa că este dificil să aleg un singur loc. Noua Zeelandă a devenit foarte apropiată de sufletul meu și am călătorit aproape întreaga țară în decurs de 3 luni. De asemenea, pot recomanda cu căldură Peru și Bolivia, care sunt frumoase nu doar prin natura lor, ci și prin cultura lor. Aici simți cu adevărat o vibrație specială care nu poate fi înțeleasă sau descrisă. Interesant este că pot simți și mirosul fiecărei țări, pentru că fiecare are un miros specific 😊.

BUSHMAN într-o singură propoziție?

Un partener impotriva disconfortului și un "prieten de vreme rea" - diferit, stilat, deloc încrezut, corect și onest.

Ce îmi place să port și de ce...

Port majoritatea tricourilor BUSHMAN ca îmbrăcăminte de bază și aleg cu grijă materialul și grosimea acestora - pentru purtatul pe piele acesta este lucru este foarte important. Dar port si camasile Fiordland ca și strat superior ce îmi înlocuiește complet tricoul de trening. Le port descheiate, astfel încât să se vadă tricoul de dedesubt. Așa că este important pentru mine să combin culoarea și imprimeul cămășii, astfel încât să formeze un întreg cu tricoul. Cămașa este groasă și călduroasă, așa că o folosesc mai ales în perioadele în care este mai frig, cand nu este încă nevoie pentru o jachetă sau un hanorac călduros.

ÎNCERCAȚI: cămașa DARACK consistentă și călduroasă

Sunt incredibil de versatili! Îi port aproape peste tot și cu orice. Vara, doar ca niste "șosete", pe care nici măcar nu le leg, dar când trebuie să ii încalț, îi leg strâns. Acești pantofi sunt perfecți pentru toți cei cărora le place să călătorească mult. Avantajul lor uriaș este că "respiră" perfect, așa că, deși sunt înalți, piciorul nu transpiră și nu miroase. În plus, sunt foooarte confortabili, se simt ca o pereche de papuci.

 

 

 


 

Am o mărturisire de făcut; nu sunt genul de persoană care să poarte pălării. Dar un bushman fără pălărie pur și simplu nu este un bushman, nu-i așa? Așa că, pentru călătoria mea din Tanzania, mi-am cumpărat o pălărie Breezy din piele, cu plasă. Nu am mai purtat ceva atât de practic, confortabil și elegant de mult timp. Pălăria mi-a asigurat în permanență umbra de care aveam nevoie și a fost foarte respirabilă - și capul meu împreună cu ea.

ÎNCERCAȚI: pălării BUSHMAN care au o poveste de spus

 


Așa este; nu există jumătăți de masura cand vine vorba de șosete! Atunci când îți petreci toată ziua în șosete în timpul unei drumeții, uneori chiar zile întregi, apreciezi al naibii de bine șosetele care nu se deplasează pe picioare, nu se strâng și își păstrează forma tot timpul. În același timp, nu te ciupesc, sunt suficient de flexibile... și rezistă mult (suntem sustenabili, până la urmă, așa că nu prea ne dorim șosete care să ajungă direct la gunoi după vreo sarcină mai grea).

 

 

 

 

Acest rucsac le are pe toate! Fiecare buzunar își are rostul său, fiecare cataramă își are rostul său. Pentru o drumeție de weekend, o plimbare "lejeră" sau o călătorie obișnuită, este pur și simplu minunat. Rucsacul are două compartimente interne mari, două buzunare externe pentru mărunțișuri și lucruri pe care trebuie să le ții la îndemână și un buzunar pentru documente sau laptop pe spate. Există o husă de ploaie integrată dedesubt, astfel încât lucrurile vor rămâne uscate chiar și pe o ploaie puternică. Acest rucsac a traversat Africa împreună cu mine, așa că știu că este fiabil și al naibii de bun la purtare!

ÎNCERCAȚI: genți și rucsace BUSHMAN

 

Un clasic absolut BUSHMAN. I-am cumpărat pentru prima dată în 1999, pentru o călătorie în Peru și Bolivia. Când este cald, deschid pantalonii, apoi îi închid la loc pentru seară, nu-i așa că este grozav? Buzunare laterale excelente pentru cele necesare ... și nu prea mai am nevoie de nimic altceva. De-a lungul anilor în care Bushman i-a fabricat, au fost modificate câteva detalii pentru ca pantalonii să se potrivească perfect, a fost întărită partea posterioară și am făcut aceste buzunare aproape indestructibile.

ÎNCERCAȚI: Pantaloni cu buzunare autentici BUSHMAN

 

 

 

  • Jachetă de tranziție TAMBO

Facem această jachetă de ceva vreme (*se numea înainte Ontario). Cu Tambo, am renunțat la forma originală pentru a adăuga materiale de ultimă generație, un fermoar YKK de top și posibilitatea de a-i desface gluga. Deși este gândită ca o jachetă de tranziție, eu o port pe tot parcursul anului. Nu este "împachetată" cu membrane, dar este cu atât mai confortabilă și "respiră" minunat. În plus, datorită căptușelii deosebite din bumbac, poate fi purtată și peste o cămașă cu mânecă scurtă. Buzunarele pline îmi permit să nu mai car la mine nici o geantă de documente sau alt bagaj de mână 😉. E pur și simplu diferită; extraordinar de ... bushman!

 

Îmi place foarte mult acest tip de tricou. Henley, e un fel de încrucișare între un tricou polo și unul simplu, minimalist. Dar își păstrează nota masculină, distinctivă. Îl iau la birou și în excursii la țară. Am mai multe culori și le asortez prin rotație cu restul ținutei mele. Bumbacul 100% cu o spălare specială de lustruire organică face din acesta o piesă excelentă pentru a fi purtat toată ziua. Este într-adevăr foarte confortabil!

ÎNCERCAȚI: tricouri henley BUSHMAN


COŞ (0)

Coșul este gol.